Leonardus molen Maasbracht
Zuidsingel 1a, 6051CE Maasbracht

Gastenboek


Dames en heren gidsen van de Leonardusmolen.
Dezer dagen kwam ik met onze kleinzoon Stijn Daemen weer eens voorbij. En ja, de poort stond open en dan is Stijn niet te houden. Een enthousiaste dame nam dit 4-jarig manneke spontaan mee voor een rondleiding. Stijn is een groot bewonderaar van de molen. Vanuit het keukenraam bij ons, opa en oma, ziet hij vaak de wieken draaien.
Op 3 april 2017  zijn de ouders Bart Daemen en Judith Niessen als 1e paar getrouwd in deze molen. Nu 4 jaar later is hun zoontje bij jullie binnen. Het was geweldig dat hij dit zijn ouders kon vertellen. En ja, deze oma heeft altijd het foto-cameraatje bij zich.
Met vriendelijke groet
Elza Daemen Hover.


Hello Leo, Hallo Leo,
Here is our video about our visit to Leonardus Molen. Via deze link kun je onze video bekijken van ons bezoek aan de Leonardus Molen.   https://www.youtube.com/watch?v=50nEcDTftRg
Thank you very much for your kindness, for all the information and to show us how the mill works, you were a perfect guide.
We had a great time visiting the mill, a day we will never forget.
Hartelijk bedankt voor je vriendelijke informatie, de rondleiding en uitleg over de werking van de hele molen, je was de perfecte gids.
Het was een geweldig bezoek aan de molen, een dag om niet te vergeten.
We are also on: Wij zijn ook te zien op:
instagram.com/amazingnatura
facebook.com/amazinglandscapez
youtube.com/amazingnatura

Met vriendelijke groeten,
Nicole en Gilberto
Amazingnatura 
Tenerife.

-------------------------------------------
Maandag 3 april 2017 was onze zoon Bart Daemen en Judith Niessen het EERSTE PAAR dat gebruik maakte van deze molen als lokatie van de Burgerlijke stand van de gemeente Maasgouw. Zij tekenden hier het Geregistreerd Partnerschap. Wij als ouders zijn zeer bekend met de molen. MIJN moeder, die bevriend was met de ZUSSEN van de MOLENAAR LEO FAEMS, IK als buurmeisje spelend op de "plaats" en mijn man als VRIEND van de zoon van LEO FAEMS die bij ons huwelijk getuige was. En dan nu BART die door TANTE ANNA als buurjongetje vaak naar binnen werd geroepen zoals alle buurkinderen. En zeker in de tijd als de school-rapporten mee naar huis kwamen. Met deze achtergrondinformatie wil ik aangeven dat ik als moeder en schoonmoeder super trots ben dat zij de eersten waren. Lokatie was mooi ingericht en de MOLEN WAS IN DE VREUGDE-STAND geplaatst.
Elza Daemen-Hover
 
privacyverklaring | FJ Design