Leonardus molen Maasbracht
Zuidsingel 1a, 6051CE Maasbracht


Per 1 juli 2018 heeft de gemeente Maasgouw de Leonardusmolen  aangewezen als officiële trouwlocatie, waardoor het mogelijk is in de molen huwelijken en partnerschapsregistraties te sluiten.
De molen is een zeer romantische plek om te trouwen, en je trouwfoto’s zullen schitterend zijn met zo’n oude molen op de achtergrond.
De extra kosten voor het gebruik van deze locatie  bedragen  125 euro. Deze kosten komen naast de gebruikelijke kosten van de gemeente Maasgouw.
Voor meer informaie; https://www.gemeentemaasgouw.nl/wonen-leven/trouwen_42999/item/kosten-huwelijk_1122.html
De ingang is mooi ingericht waarbij er tot 50 personen de huwelijksvoltrekking kunnen bijwonen.
U dient altijd eerst contact op te nemen met de gemeente Maasgouw
De molen eerst vrijblijvend bezoeken kan altijd natuurlijk.


Inmiddels zijn er reeds diverse huwelijken voltrokken.

zie onderstaand bericht met toestemming van de schrijfster geplaatst.
Bericht:
Maandag 3 april 2017 was onze zoon Bart Daemen en Judith Niessen het EERSTE PAAR dat gebruik maakte van deze molen als lokatie van de Burgerlijke stand van de gemeente Maasgouw. Zij tekenden hier het Geregistreerd Partnerschap. Wij als ouders zijn zeer bekend met de molen. MIJN moeder, die bevriend was met de ZUSSEN van de MOLENAAR LEO FAEMS, IK als buurmeisje spelend op de "plaats" en mijn man als VRIEND van de zoon van LEO FAEMS die bij ons huwelijk getuige was. En dan nu BART die door TANTE ANNA als buurjongetje vaak naar binnen werd geroepen zoals alle buurkinderen. En zeker in de tijd als de school-rapporten mee naar huis kwamen. Met deze achtergrondinformatie wil ik aangeven dat ik als moeder en schoonmoeder super trots ben dat zij de eersten waren. Lokatie was mooi ingericht en de MOLEN WAS IN DE VREUGDE-STAND geplaatst.
Elza Daemen-Hover
-----------------------------------------------------------------------------------
Bedankje
Beste molenaren, beste medewerkers,
Wij zijn op 10 juni 2017 getrouwd in de Leonardusmolen te Maasbracht.
We vonden het een geweldige lokatie en het maakte onze dag helemaal af, ondanks dat we hiermee begonnen waren.
We willen jullie bedanken voor de goede samenwerking; het was erg fijn om steeds te woord gestaan te worden, bij welke vraag dan ook, Fijn om volop medewerking te krijgen voor de voor ons zo bijzondere dag.
We willen graag vrienden van de molen worden.
Nogmaals hartelijk dank
Een gelukkig echtpaar
 
privacyverklaring | FJ Design